2022-03-27 316 瀏覽
其實已經試過用佢個手機Apps order兩次外賣自取,兩次都好不滿。第一次order左盒沙律,個職員就咁遞完比完我之後,連個袋都冇,極冇禮貌。 第二次仲離譜,我order左杯熱抹茶Latte同芝士火腿Lattice。比杯嘢飲我嘅時候,明知係外賣又專登唔吸個飲果個位既細蓋,(專登放盒細蓋既盒係高枱側邊,要個客自己拎自己Come果細蓋),又係唔俾袋,我已經自備袋啦,又唔提我無蓋到,佢遞杯野飲俾我既,張枱就高過我視線,我根本就睇唔到有冇吸實,結果就倒到我個袋一袋都係,個職員睇到我用紙巾狂抹都扮睇唔到,真係好差。杯野好淡味,無茶味,好少奶味,好難飲,仲要唔熱,頂多係微暖。個芝士火腿包中空無餡既,明明叫預熱都係凍曬既,咁既小店無實力無味道無誠意,以後唔會再幫襯!

2022-02-28
外賣自取