2010-04-26 252 瀏覽
黎左強記好多次, 終於有帶相機 (原來唔俾影相 (門口), 因為聽到有位哥哥話佢地影左LU WOR, 可能佢以為我唔係"笨 D Ran", 無叫我拆菲林 ) Anyways, 我覺得佢既糯米飯接近無敵 (未真正試過好多間, 保守少少好d ), 首先真係1粒1粒糯米飯數得到, 唔會濕席席, 好好咬口, 加埋足料, 蝦米, 臘腸, 潤腸, 蔥, 重有令到色水更靚更好味既醬油 佢既煎腸粉又係好好味, 同合益泰間直各有千秋, 煎過都重咁滑嘟嘟 , 加埋甜醬, 辣醬 (應該係余鈞益, 有錯請'丙')食一流其它既渣渣就1般la, 粥都唔錯, 不過有糯米飯, 煎腸粉在前, 其它比下去在所難免 不過廿蚊碗飯唔平但值

不過廿蚊碗飯唔平但值
煎腸粉