2018-09-25
每次返工好忙好攰好多怨氣,都好想收工之後同班同事過黎食甜水,平衡下自己心理😤😤呢間甜品鋪都幾多人排,鋪仔細細,座位唔多,所以有陣人多都幾難等位😣水果茶(左) 幾清新同少少酸,飲落幾開胃。而且裡面都有好多款生果,食到滯個陣食啲生果,飲啖茶,感覺幾舒服奶蓋芝士蜂蜜綠茶(右) 奶蓋好厚,唔會飲兩啖就無。芝士味都好重,不過唔會溜。口感好thick好creamy,鍾意芝士奶蓋既我好滿足。另外蜂蜜味濃郁,配合埋芝士味一齊都好夾👍🏻窩夫可以話係必點🙈 佢有幾款口味,而且會定期轉款,就算成日黎食都唔會悶。作為珍奶控,當然要點返個珍珠奶茶窩夫。上面佈滿奶茶醬同珍珠,仲有芋圓,熱辣辣食真係好正🤤🤤另外仲有大福同奶茶雪糕,一個人其實唔係好食得哂😛 因爲食到一半都飽左🤭好似係叫曲奇朱古力流心梳乎厘🤔上面佈滿曲奇碎,中間有啲凍既cream,然後個梳乎厘中間係朱古力流心! 真係好好味😋 不過唔知係唔夠多朱古力定放耐左,唔係好夠流心,不過都已經好好味啦😌😌食完甘多甜野,真係好滿足,乜唔開心都無哂✌🏻
好似係叫曲奇朱古力流心梳乎厘🤔
食完甘多甜野,真係好滿足,乜唔開心都無哂✌🏻