招聘中
5天前
5天前
26天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (天耀廣埸)
資訊:

2019-11-15 240 瀏覽
最近lunch都因為太多人,等唔到,搞到食唔到譚仔。所以今日食豪啲,叫三餸再加皮蛋!!!香港人應該都對佢餐牌好熟悉,所以我唔再影啦。平時我會叫單餸,淨係叫牛肉。湯底就通常會叫麻辣小辣,或者三哥酸辣,通常都係叫三酸比較多。今日就叫左三酸,牛肉,腐皮,竹笙。餸既份量黎講我覺算少,平時叫牛肉好似比得多啲。不過佢味道就十年如一湯底夠濃味,唔會太辣,又夠酸,好岩我口味。雖然佢小食有唔同既汁揀,但係識叫一定係叫尖椒皮蛋哈哈。個啲尖椒蒜頭好好食!而且我食過咁多次皮蛋,差唔多次次都有花好評!

湯底夠濃味,唔會太辣,又夠酸,好岩我口味。

好評!