2015-09-12
呢間係我最愛的食肆之一,同朋友仔慶祝生日,而且佢又未來過,梗係揀呢度啦!menu品種多,而且又好食,坐得又舒服,唔限時so gd!早少少來等位,因為星期日全日都好多人。等左一陣就有位了,好幸運丫我地5個人,一人叫左一個餐,搞到食唔到cake早知叫4個啦!下次要醒目啲至得。#餐前沙律&包#今次有青蘋果,有時係紅菜頭。沙律好清新,酸酸地的醬汁。個法包係我的至愛,搽滿晒牛油,正到痹丫#蟹肉沙律#好多蟹肉,仲加左啲炸脆左的蒜片。芝麻花生醬的份量啱啱好,唔會多到有膩的感覺。#fish&chips#啤酒脆漿食唔出啤酒味,不過嚿魚肉都幾大嚿,而且唔'鞋'。薯條同沙律就唔使講啦,無得輸!#莎樂美腸蘑菇pizza#呢個係好好食,估佢唔到。熱辣辣上枱,啲芝士連住晒,鹹味適中。必食推介#雞肉burger#burger我唔係好啱,嚿肉好'鞋'。我一向都唔會叫burger的。#手制扁意粉#成個野都怪怪的。我唔鍾意佢個麵,係有口感嗰種,對於我來講係太粗。個粉的味又唔係咁好,無下次丫!飽到上頸,自然食唔落cake啦,為有等下次喇!
飽到上頸,自然食唔落cake啦,為有等下次喇!