2020-08-12 50 瀏覽
黃店 💛 #NutTeaNutTea喺 #新蒲崗 、 #鰂魚涌 、 #觀塘 、 #旺角 都有分店,係一間超好飲嘅台式堅果飲品店🥰 上次我po過一次之後,超多人推介唔同味道比我😝 所以我又去咗飲啦😚🍫 朱古力堅果奶蓋 伯爵茶 ($46)👉🏻 半糖👉🏻 少冰呢杯伯爵朱古力堅果奶蓋嘅呼聲超高,勁多人叫我試😆 作為Chocolate lover一定要試啦😛 果然個朱古力奶蓋真係超香濃,而且飲曬都唔會膩,正過普通堅果奶蓋! 而且伯爵茶味一啲都䜫石會被蓋過,依然好飲得出,好味🥰🍓 草莓堅果奶 ($45)👉🏻 半糖👉🏻 少冰家姐揀咗杯冇奶蓋嘅飲品,而係成杯都係堅果奶🤤 佢話試過芒果味好正,今次就試吓士多啤梨😚 我飲咗幾啖覺得士多啤梨有啲偏酸,味道香又好有新鮮嘅感覺💓因為好耐冇出街食嘢飲嘢,為咗稿賞自己,今次嗌呢兩杯都算貴,其實nuttea仲有好多三十零蚊嘅選擇咖☺️ 我上一篇Nuttea食評都有😝
黃店 💛 #NutTea

🍫 朱古力堅果奶蓋 伯爵茶 ($46)
👉🏻 半糖
👉🏻 少冰

🍓 草莓堅果奶 ($45)
👉🏻 半糖
👉🏻 少冰

2020-08-11
10 分鐘 (堂食)
  • 伯爵朱古力堅果奶蓋茶