餐廳: 元気寿司 (西九龍中心)
資訊:

2015-03-05 437 瀏覽
星期二同同事好晏先去食野,於是決定食下午茶啦~西九龍E間都算多人,好彩我地早下午茶小小去就唔洗等,一到下午餐就入到~元氣下午茶最抵食!我叫左個壽司盛,壽司有火灸蝦,火灸三文魚,三文魚,辣味三文魚同蟹子沙律加烏冬同蟹子沙律。火灸壽司燒得岩岩好,入口即溶三文魚新鮮,辣味三文魚夠哂辣鳥冬係稻庭好爽口,沙律都好新鮮,但如果大份D就好啦~同事用我個餐追加左個軟殼手卷,再另外加多個~咁樣食佢話好抵!佢仲食左火灸左口魚邊壽司同必食炸蝦卷,左口魚邊壽司變左做一份一件@@不過佢話燒完D魚油出哂黎,好好味,叫兩份咁叫都抵啊!炸蝦卷就裏面D醬同蝦好夾,蝦炸得外脆內爽
星期二同同事好晏先去食野,於是決定食下午茶啦~
元氣下午茶最抵食!
火灸壽司燒得岩岩好,入口即溶
三文魚新鮮,辣味三文魚夠哂辣

鳥冬係稻庭好爽口,沙律都好新鮮,但如果大份D就好啦~
不過佢話燒完D魚油出哂黎,好好味,叫兩份咁叫都抵啊!
炸蝦卷就裏面D醬同蝦好夾,蝦炸得外脆內爽
2015-03-03