2024-09-24
又到燒肉飯堂 🥳 食最愛既和牛咁食得呢間,一定唔少得大判燒 ($178)🤤🤤成片油花勁靚 ,仲有專人幫我哋燒,與此同時,可以打定隻蛋,一整好,連埋蛋汁食 🥰🥰🥰 幸福既感覺 係晒到!凱撒沙律 ($58)叫下啲菜,平衡下 😆 佢啲麵包粒粒好脆!而且入面仲有個溫泉蛋,咁既價錢都好高質!塩味牛舌 ($88)牛舌配埋檸檬,可以因個人喜好去加牛舌既厚度啱啱好適合燒肉,好juicy 💯到重頭戲! 黑毛和牛! trust me ,叫就叫好啲,呢度既和牛超高質!🤩🤩黑毛和牛上嫩肩里肉 ($198)今日既MVP,肉質較軟,油脂分布平均唔太油膩得黎,成件食落口有牛味又有啲「化」開既感覺黑毛和牛腹柳小排 ($148)肉味較重,比較有口感,相對就無咁油膩黑毛和牛腹前小排 ($248)呢個都好好食,肉本身會厚身少少,油份較多,所以就比較香!燒到外面少少焦香食,幸福感爆燈 🥰🥰食完咁多肉,都係例牌用冷麵去cool down 個口,再加埋免費甜品,簡直無得頂 🥳🥳🥳😎 我已經準備好 下次再戰
咁食得呢間,一定唔少得大判燒 ($178)🤤🤤
凱撒沙律 ($58)
塩味牛舌 ($88)
牛舌配埋檸檬,可以因個人喜好去加
牛舌既厚度啱啱好適合燒肉,好juicy 💯
黑毛和牛上嫩肩里肉 ($198)
今日既MVP,肉質較軟,油脂分布平均
唔太油膩得黎,成件食落口有牛味又有啲「化」開既感覺
黑毛和牛腹柳小排 ($148)
肉味較重,比較有口感,相對就無咁油膩
黑毛和牛腹前小排 ($248)
😎 我已經準備好 下次再戰