豐盛早餐💥今日同朋友黎到「荷里活冰室」食咗一個超高質嘅早餐🌟🌟 基本上我哋都讚不絕口,完全顛覆咗我對茶餐廳早餐嘅體驗!!✅招牌吉列魚柳配炒滑蛋,牛油餐包。 真係超級滿足!吉列魚柳外脆內嫩,再加埋炒滑蛋,真係滋味十足!牛油餐包香脆可口,配埋魚柳同炒蛋,真係好食到不得了,肥瘦適中,咬入口嘅時候仲有好香嘅魚味,真係好吃到爆! 🍳✅紅豆冰。 首先試咗呢個紅豆冰,紅豆同冰沙嘅結合,口感細膩,甜味適中。好有香港風味,唔錯唔錯🥤✅叉燒湯出前一丁配炒滑蛋,牛油餐包。 呢個叉燒湯麵真係好正!叉燒嫩滑多汁,配埋炒滑蛋同牛油餐包,每一口都充滿驚喜,真係滋味無窮✅凍檸茶。呢款凍檸茶真係飲品中嘅瑰寶!🥤茶味清新,檸檬香氣撲鼻,用嚟中和返早餐嘅濃味真係啱晒!我哋今次嘅屯門「荷里活冰室」早餐體驗真係好吸引,非常之值得推介,建議大家下次去屯門嘅話都可以過嚟呢度試吓