2016-12-09 278 瀏覽
焦糖燉蛋 ($58)十分推薦呢間新開張既甜品店❤️今次試左兩款甜品 水準不錯噢😍焦糖燉蛋好滑 好香蛋味同焦糖味 而且伴碟既水果係十級新鮮 老闆仲話係日本水果黎架 唔怪得咁甜啦😚招牌香蕉拖肥脆脆杯 ($58)每食一啖都有新鮮香蕉餅乾碎忌廉 加上雪糕 層次好豐富 拖肥同香蕉嘅味道好夾 perfect match🖖🏻而且份量好大如果細食嘅話兩個人share都仲ok 不過以我哋女仔咁鍾意食甜品嘅話一定要叫多幾款咁精緻嘅甜品😝雖然天后好似唔太方便新界九龍人但其實天后大坑真係好多好多正餐廳正甜品😝如果去開港島區 我十分推薦大家先去 kscafe食個靚dinner再去哈妃食甜品 再唔係直接係哈妃食晚餐加甜品 完美😋
焦糖燉蛋 ($58)

招牌香蕉拖肥脆脆杯 ($58)