普慶餐廳

The Astor
餐廳: 普慶餐廳
資訊:

2021-02-23 21770 瀏覽
-《The Astor普慶餐廳》🍡呢間餐廳對於我來講都幾有意思🙂亦都係我喺香港食過最鍾意既自助餐、(晚市)係非常之高質!講緊幾年前😉而家晚市就冇食過嘞😝有機會試到再出post話比大家知🤪今次吸引到我黎既就係 佢出咗個聖誕下午自助餐🥰個主題係:威士忌邂逅朱古力🍫覺得做得最出色係甜點🍮最鍾意係個威士忌冧酒蛋糕、買個威士忌朱古力泡芙😋鹹食方面就鍾意黑松露菇沙律🥗同埋介紹返🧏🏼‍♀️佢有兩款Cocktails 任飲🍋N.Y.SOUR whiskey x lemon juice(酸到飛起😆)🍫Chocolate 1st vodka x chocolate (甜到飛起)個人比較鍾意朱古力果款、酒味冇咁苦澀!今次呢個聖誕buffet 性價比超高😏每位$2xx 仲要有cocktails 任飲🤩佢每個季節有唔同嘅buffet、建議可以上返佢官網睇吓🌚______________________________score:8.5/10地址:佐敦彌敦道380號香港逸東酒店b1樓層
《The Astor普慶餐廳》🍡

今次吸引到我黎既就係
佢出咗個聖誕下午自助餐🥰
個主題係:威士忌邂逅朱古力🍫
覺得做得最出色係甜點🍮
最鍾意係個威士忌冧酒蛋糕、
買個威士忌朱古力泡芙😋
鹹食方面就鍾意黑松露菇沙律🥗

同埋介紹返🧏🏼‍♀️佢有兩款Cocktails 任飲
(酸到飛起😆)
(甜到飛起)
個人比較鍾意朱古力果款、酒味冇咁苦澀!

今次呢個聖誕buffet 性價比超高😏
每位$2xx 仲要有cocktails 任飲🤩
佢每個季節有唔同嘅buffet、
建議可以上返佢官網睇吓🌚

score:8.5/10