招聘中
月薪
餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

2015-04-20 1148 瀏覽
一直都好掛住ikea既肉丸,咁岩係觀塘行街,就去megabox個ikea食晚飯。一入到ikea cafe,坐無虛席,好多人,好迫。然後,推住架餐盤車去買野食。今次,一共食三樣野,分別係最愛既肉丸,西冷牛扒同埋凍蝦。肉丸呢家樣,ikea既撚手小菜,都唔需要特別講,一個字,好好食!到塊西冷啦,唔好睇佢好似好大塊,其實你淨係食到佢既五分之三,因為其餘果d 全部都係根呀,脂肪呀咁樣。唔係我唔想食呀,係我切唔開條根呀,條根仲un過香口膠,扣分!好,到凍蝦啦。唔知點解,隻隻蝦個肚仔都係好多蝦籽係到,可能我係ikea cafe新手,無乜點成日食啦,唔係好接受到。  但係咁既價錢,d 蝦又唔係差,幾抵食既。到野飲方面,就簡左汽水,7蚊任飲。但可能太多人既關係,汽水部既同事可能忙得滯,搞錯左。竟然凍檸茶有氣,但百事無氣。下次飲果汁應該穩陣dOverall, 肉丸係可以食30粒既,其他試下就ok啦。

一入到ikea cafe,坐無虛席,好多人,好迫。

然後,推住架餐盤車去買野食。

今次,一共食三樣野,分別係最愛既肉丸,西冷牛扒同埋凍蝦。

瑞典肉丸
西冷
 但係咁既價錢,d 蝦又唔係差,幾抵食既。
凍蝦杯
汽水
Overall, 肉丸係可以食30粒既,其他試下就ok啦。
2015-04-19
2 分鐘 (堂食)
瑞典肉丸