2022-10-20
久唔久就要來麻辣派對食他們的香辣鍋,食過第一次之後,就一直都好中意食,今次黎到當然唔例外!餐廳有2層,佈置華麗又色彩繽紛,有卡位亦有普通座位!鮮椒爽脆生腸,這款小食選擇揀辣度,我們點了小辣!生腸爽脆,味道帶有小辣,底層還有青瓜絲,味道開胃!清炒萵筍,萵筍口感爽口,有稍稍調味,清清地,很適合食完香辣鍋解辣!自選香辣鍋,每次必點的香辣鍋,這次就點了肥腸、鮮牛肉、午餐肉、蓮藕和土豆!肥腸有稍稍炸過,食落juicy!牛肉嫩滑,口感鬆軟!午餐肉亦有稍稍煎過,吸收了辣味味道更美味!蓮藕爽身,土豆口感好綿,味道麻麻辣辣,點了小辣,剛剛好呢!配上白飯一齊食更美味!凍蜜語水果茶,水果茶好大杯,入面有西瓜、火龍果、橙等,飲落有水果的甜味,亦有茶的澀味,大大杯解辣最岩!冰雪鮮檸C飲,非常需要補充維他命C既我飲呢杯就岩,入面有橙和青檸,加上仲有奇亞籽,酸酸甜甜,又有口感,十分解渴!最後店員還為我們送上桂花凍,十分解辣!
餐廳有2層,佈置華麗又色彩繽紛,有卡位亦有普通座位!
最後店員還為我們送上桂花凍,十分解辣!