每次經過都見到好多人排隊😳終於有機會約埋朋友去食了~人氣果然名不虛傳,提早攞左飛都要等好耐先有位🤪-🎈薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊) $189推薦🧡黎到呢度一定要試芝加哥pizza!!! 因為我本身唔算好鍾意食🍕(但真心今次係比佢既芝心批同拉芝而吸引到好想黎試的)~芝士完全係重點,無論係中間定批邊個位都勁多🧀,幸福感爆燈😍🌟而佢係麵團係屬於個款厚得黎又軟心既批,所以食落好有咬口~批邊用上蜜糖杏仁邊比較特別,食落甜甜地咁🙆🏻‍♀️餡料同味道方面未算好有驚喜,主要係佢既巨量芝士吸引住我🤩,芝士控絕對不要錯過喔~ (雖然今次叫既pizza拉芝係好壯觀,但唔知點解出黎既效果都唔係一片瀑布芝士咁)🤔-🎈蜂蜜牛油秘製炸雞+甜辣秘製炸雞 $223兩款炸雞自己都好喜歡😚🍗仲要全部都係新鮮熱辣咁炸起~蜂蜜牛油個款會偏重牛油味多啲啲,整體調味唔錯。而甜辣個款既醬汁香甜惹味,十分開胃🤤不過佢呢度既炸雞全部都係有骨既,同平時出邊食開既就有啲分別了🙈-🎈Mango Passion Iced Tea $48冰茶好fresh,同炸雞🍕都幾夾不過就略甜了一點-🔸Pizza Maru📍荃灣楊屋道1號荃新天地1期UG樓2
🎈薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊) $189
薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)

🎈蜂蜜牛油秘製炸雞+甜辣秘製炸雞 $223
甜辣秘製炸雞

🎈Mango Passion Iced Tea $48
Mango Passion Iced Tea

冰茶好fresh,同炸雞🍕都幾夾不過就略甜了一點
🔸Pizza Maru
📍荃灣楊屋道1號荃新天地1期UG樓28及30號舖
2021-09-03
45 分鐘 (堂食)
薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)
甜辣秘製炸雞
Mango Passion Iced Tea