2021-08-02 67 瀏覽
之前喺希慎食過一次,覺得喺香港黎講,係唔錯嘅炸雞專門店選擇!今次同朋友行完街,再試荃灣店,等咗兩個鐘先有得食,好彩有得gulu拎飛,侍應姐姐服務態度都好好!因為驚太油膩所以叫個柚子沙律食先,蜜糖柚子好清新!同沙律都好夾,有少少堅果有啲口感幾好食!好快就清左一盤叫咗一個煮食係泡菜卡邦尼意粉,有三粒大嘅帶子,個醬汁望落好濃其實唔算好入味,食之前期待係有少少奶油少少辣味,點知兩樣都冇乜,不過不失。炸雞叫咗芝士同埋蒜香蜜糖,呢度嘅炸雞係連埋骨,其實肉就唔算好多,食落有兩舊都係皮同骨佔多數但係味道就好食!希望餐廳可以篩選下啲雞肉先炸最後Pizza好有驚喜!叫咗芝士邊,好食過好多香港Pizza專門店!條批邊入面嘅芝士真係半滆狀態,仲要好足料,每一啖都有芝士!一定會encore,為咗個Pizza返轉頭

但係味道就好食!希望餐廳可以篩選下啲雞肉先炸

一定會encore,為咗個Pizza返轉頭
2021-07-17
90 分鐘 (堂食)