2019-10-28 30 瀏覽
喺奧海城 2 期買完野, 行左去 3 期嘅西班牙餐廳開餐, 餐廳門口放左部鈕彈珠機餐牌有個 Promotion, 只要 Like Facebook Page, 就會有 $50 Coupon, 我當然唔執輸, 即刻 Like 啦職員會遞上一兜 Nachos, 食完可以再添傳統西班牙炸車打芝士波外皮好香脆, 咬開就見到橙色嘅車打芝士湧出, 味道濃郁, 而且又有咬口 西班牙原粒燒白菌白菌肉質肥厚, 燒完 D 菇汁仲保留喺白菌內, 散發陣陣菇香香煎蟹餅外皮夠脆, 切開可以見到超多蟹肉, 口感好結實, 可想然之用料非常十足 慢煮牛面肉闊條麵由於係慢煮, 個牛面肉已經煮到好入味好淋身, 加入有咬口嘅闊條麵, 不知不覺好快 K.O. 晒成碟西班牙吉拿棒呢款西班牙傳統甜品係我嘅至愛, 炸到非常香脆嘅小油條散發住陣陣肉桂香味, 配朱古力醬一齊食簡直係 Perfect Match

職員會遞上一兜 Nachos, 食完可以再添

傳統西班牙炸車打芝士波

西班牙原粒燒白菌