2023-07-01 308 瀏覽
韓燒黎講 我比較鐘意炑八 主要晤多晤小都係為左免費任食爐邊泡菜蛋同粟米芝士而黎 超級大方 芝士控必食!❤️韓國醬油蝦配紫菜飯 醬油蝦 手掌禁大隻 啖啖肉 爆晒膏 味道啱啱好 晤會過咸 撈埋紫菜飯 必點!❤️特級牛肋骨 好足料呀 勁長又大份 仲有大蝦 同雞脾菇 牛肋骨 用左秘制醬汁醃過 甜甜地 肉質嫩滑 無根 夾埋生菜 蒜片芝士 一齊食 正❤️月見韓牛前胸肉 牛前胸肉 牛味特濃 雪花分明 油脂分布平均 入口即化 值得叫❤️炑八厚切五花腩 超巨厚切 油脂大爆發 包埋生菜蒜片韓式辣醬 雖然係厚切五花腩 但係一啲都晤會漏 ❤️棉花糖配朱古力消化餅好有初戀嘅感覺 哈哈 用枝竹籤吉住粒棉花糖 係爐上烘到漲大半溶 夾埋朱古力消化餅 一齊食 異常地夾 必食!📍 炑八韓烤 (青衣城1) (青衣)青衣青敬路31-33號青衣城1 1樓119B號舖#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #韓國料理 #韓牛 #無限添加爐邊蛋 #韓國直送食材 #koreanfood #韓國美食 #香港美食

❤️韓國醬油蝦配紫菜飯

❤️特級牛肋骨

❤️月見韓牛前胸肉

❤️炑八厚切五花腩

❤️棉花糖配朱古力消化餅

📍 炑八韓烤 (青衣城1) (青衣)
青衣青敬路31-33號青衣城1 1樓119B號舖

• 夾心棉花糖配朱古力威化餅