2023-06-15 84 瀏覽
Summary: 食物質數平平無奇,價錢中等,唯獨上菜速度超乎想像,可能係K11最慢點了三杯雞煲同珍珠奶茶。珍珠奶茶偏甜,有少少茶味而毫無奶味,珍珠畀得幾多但是口感吾q彈。同樣價錢被附近所有奶茶舖吊打。三杯雞,醬汁送飯吾錯,係完全沒有米酒同羅勒香味既甜醬油雞,可能係本土化左。午市套餐送三碟小菜,柚子蓮藕係唯一一件我有記憶的小菜,其餘因為分量小而味道平淡兼款式普遍所以食完就吾記得上菜速度極慢,中間問左服務員兩次,每次都話就尼得,結果竟然仲上錯菜,要再等,最後等左35分鐘先有得食總結,如果你好得閒,可以忍受半個鐘既上菜速度,而又對其他k11的餐廳毫無興趣。。。可以行遠少少去Isquare覓食

點了三杯雞煲同珍珠奶茶。

三杯雞