2023-11-01 137 瀏覽
天水圍呢幾個月新開嘅一間超抵食火鍋店🤩 小編嗌咗最平嘅set $198 90分鐘精選牛板腱 setA 間火鍋店裝飾幾可愛好友台式風格😂😂😂湯底可以鴛鴦鍋我嗌咗蕃茄同關東煮🍅🍢個湯蕃茄味幾濃關東煮甜甜地仲有啲藥膳嘅option 不過今次就嗌咗呢兩個😋配料方面蔬菜丸嗰啲基本嘢都有,特別讚一讚個麻吉燒😂根本上就係湯圓😋花生味甜甜糯糯小編好鍾意 🍡🍡小食方面真係超級多😋😋竟然仲有地瓜條芋泥波波炸香蕉鹽酥雞甜不辣醉雞炸雞扒等嘅台式嘢食😋仲要全部都係任食🤩🤩特別個滷肉飯😂小編知道食火鍋放題唔應該食太多飯嗰啲但係都係忍唔住食咗碗😂😂😂鍾意台式嘢食就唔好錯過😋😋😋甜品同埋珍珠奶茶方便都係大家嘅天堂🤩🤩全部都係放題咁樣食😋😋小編特別欣賞個水果茶🍎🍇唔滯好飲😋😋食完仲有一人限一杯嘅Movepick真係超級超級抵食 🤩🤩🤩🤩