2009-07-20
上星期同朋友黎左呢到食.3個人叫左都幾多野食.環境 ..地方算大..有卡位提供..坐得舒服唔算迫!吞拿魚刺身 - 雖然係厚, 不過就硬到好似擦子膠咁, 一 d 都唔新鮮, bad~馬刀貝 - 等質素不太好,軟殼蟹手卷 - 叫了個軟殼蟹但蟹的份量真的是小得可憐..紫菜唔脆!.三文魚刺身沒有鮮味鵪鶉旦串燒 - 味道還可, 不過隻旦甩頭甩尾, 極之唔完整.煙肉車厘茄串燒 - 味道不錯,值得一試炸鳳尾蝦 - 冇食.但爸爸食到係咁叫.雞脾菇串燒 - 絕對可以一試再試牛舌串燒 - 燒得岩岩好, 唔 un, 不過勁多 必食 !炒什菜 - 好簡單 gei 野, 只係鹹左 d d, ok 啦~蒜蛋牛肉炒飯 - 最好唔好叫.大碗飯得1塊牛肉..雞腎串燒 - d 腎好細細粒, 爽口, 唔錯.炸蠔 - 粉漿好厚, 唔係好食得出隻蠔係邊. bad~炸豆腐 - 好滑, 好好味!芝麻雞亦 - 必食天婦羅炸蝦 - 同樣厚漿,還可以啤酒 - 夠凍!!朱古力雪糕 - 正! 有 d chocolate chip 係裡面, 又濃味, 係成餐至正推介!芝麻雪糕 - 又係好濃味, 正!成晚我覺得最好食的係"芝麻雞翼"都幾好味,
3個人叫左都幾多野食.
環境 ..地方算大..有卡位提供..坐得舒服唔算迫!
馬刀貝 - 等質素不太好,
三文魚刺身沒有鮮味
煙肉車厘茄串燒 - 味道不錯,值得一試
炸鳳尾蝦 - 冇食.但爸爸食到係咁叫.
雞脾菇串燒 - 絕對可以一試再試
牛舌串燒 - 燒得岩岩好, 唔 un, 不過勁多 必食 !
蒜蛋牛肉炒飯 - 最好唔好叫.大碗飯得1塊牛肉..
雞腎串燒 - d 腎好細細粒, 爽口, 唔錯.
炸蠔 - 粉漿好厚, 唔係好食得出隻蠔係邊. bad~
炸豆腐 - 好滑, 好好味!
芝麻雞亦 - 必食
天婦羅炸蝦 - 同樣厚漿,還可以
啤酒 - 夠凍!!
芝麻雪糕 - 又係好濃味, 正!
成晚我覺得最好食的係"芝麻雞翼"都幾好味, 而友人就覺得牛舌同"大蔥鴨肉" 唔錯~~
走既時候數吓我地食咗幾多串串燒喇(佢枱面有個小木桶裝竹籤架),結果係......5x支呀,仲有其他小食喎,係咪好驚呢?haha~
以$178(另+1,30mins前last order)嚟講,佢响食物水準/質數/服務方面都令我覺得好滿意,有機會一定會再嚟~