2024-05-07
今日心情靚,天氣又好,就約左媽咪去食下野傾下計,工作太煩忙都好少陪媽咪食飯,今日就有呢個機會啦。係中環呢道比我地發現呢間餐廳就入去試下啦。呢間店好貼心,有充電寶免費提供,平日如果唔多人既話可以坐好耐玩下手機打發時間都得,而且服務員態度非常好,非常有禮貌,黎到都十分滿意。食物方面,首先我地叫左個Spaghetti sea-food,呢個海鮮🦞非常多,份量十足,而且重有黑松露cream sause。非常美味,味道好正。食過咁多餐廳呢間真係數一數二,味道贏曬。另一款係點左(Uncle Jimmy)Smoked Salmon pizza,上面有火箭菜,都調好味道鹹鹹地食左好開胃,smoked salmon非常之香濃可口,味道好,口感一流。我食過咁多間呢間係最好味既。世界級享受。