2020-08-27
Shake Shack絕對係一間衛生、有品質、有份量的快餐店。完全打破了快餐店一向既形象,所以話快餐店都可以好食!如果第一次食Shake Shack既話,我會推薦食Shack Burger(男仔會建議Double*兩塊肉*),惹味既芝士、啖啖肉既牛肉堡漢 配上 清爽既蕃茄、生菜,將所有油膩感中和番,口味容易接受,完美配搭!我自己就order左一份Double Shack Burger + Peanut butter milk shake。如果平時鐘意飲甜野,呢個milk shake一定岩你,如果鐘意花生味既甜品既話,Peanut butter milk shake一定比到驚喜你!我自己就覺得愈飲愈好飲,因為時間耐左質感由本身杰撻撻變到少少溶溶地既口質,更容易入口!價錢方面對比相似既餐廳唔會貴,可以話係物超所值,值得一試!
價錢方面對比相似既餐廳唔會貴,可以話係物超所值,值得一試!