2009-12-27 9 瀏覽
聖誕個日同一班Friend 去。一行10 人.之前同其他朋友已去過一次,覺得很不錯,環境好,所以聖誕約其他朋友再來過。環境一流,以火鍋來說是我去過最好的。而陳設都好靚,每碟食物放都靚靚的,唔食得都睇得,你可話呢些野無咩為,不過起碼靚靚地食都食得開心點。食物,最好食係牛,有5個部為選擇 “脊位,邊位,腋位...” 有個師父即場切。3秒炸腐皮卷,千福餃,炸魚皮,手打圓,都好好食嫁。還有多種刺身,好像不錯,不過今次無袋。還有湯低有特色,北海道牛奶魚湯低,蕃茄牛腩湯低..都係不錯的選擇。總括來說所有野都好新鮮。價錢不算平約$250﹣280 一位,不過食過其他差不多價錢的火鍋,野食 over all 黎講無千福咁好,環境就一定差很遠。所以千福真係值得一去。
聖誕個日同一班Friend 去。一行10 人.

環境一流,以火鍋來說是我去過最好的。

2009-12-25
慶祝紀念