昨晚上完堂後一心一意就要去炮台山試果間toppings...不過原來此店都幾勁明明幾個月前仲見佢舖頭細細又無坐位,昨晚去到佢已經搬左幾間舖又大間又有坐位...有時食店就係咁好食自然店舖都會廣闊吸引來d客人來..係香港做食既真係唔錯(如果整野食係好味既話)此店有多款不同款式既hotdog腸,仲來除左hotdog仲有burger買既.最後我就選左法蘭克福腸hotdog啦再加薯條...即叫即整所以都要等一段時間先有.事因我叫外賣,所以佢地個hotdog整完都叫我自己加配料後先同你打包.其實配料都有幾多選擇,當中更係有我至愛酸瓜啦..仲有菠蘿,粟米,洋蔥等等..味道方面我都覺得唔錯喎..個包又烘到脆卜卜d腸都ok啦..不過配料咁多d腸點好味都唔知咩味(不過我就係喜歡食配菜既人一定咩都落好多醬汁..怪人一名)不得不講係佢既薯條啦..我覺得真係好正又平喎..只係加多$8就有一杯仔新鮮炸起既薯條..大家有機會都去試下啦.