2022-12-08
見到好多人介紹,環境好得意, 即刻約朋友去探店。一入面門就見到呢個咁有特色的打卡浴缸。當然要不遺餘力影影影。 如果可以係度進餐就正啦 另一邊既進餐區其實都相呼應, 浴室牆加花灑頭, 感覺好趣緻。 再入d仲有另一個風格不同的進餐區, 成排燒酒牆,又係一個打卡位。 估唔到呢d 主題cafe竟然有餐, 仲幾抵食韓式豬肉包菜套餐 $458套餐包括一個韓式豬肉包菜, 炸雞 2杯飲品同一個甜品。 韓式豬肉薄片加上大量配菜同特式韓國辣醬, 非常美味 豬肉雖然半肥瘦 但因為薄片,又加上配料,一d都唔膩, 2個女仔全KO哂套餐既炸雞有多種口味可以揀添雪花芝士炸雞(半份)炸雞外脆內滑, 雪花芝士帶有少少咸香, 好惹味飲品好igable, 好夢幻既藍藍柑橘蜜桃梳打特飲, 好清甜,不過枝飲管改短d 好d 雪嶽山 ,真係好似雪山,靚到唔捨得飲除左套餐外,叫多左個小食 炸甜薯拉絲芝士條,炸得香口唔油,甜甜地呢個柚子蘿蔔, 超級大愛估唔到蘿蔔加左柚子醬係咁好味,甜甜地, 不但去左蘿蔔既辛辣味 令到蘿蔔本身既甜味升級咁大碗只係20蚊,一定要點呀,會一試愛上跟餐有一個甜品,點左士多啤梨牛乳忌廉雖然望落好邪惡,但其實唔太
估唔到呢d 主題cafe竟然有餐, 仲幾抵食
韓式豬肉包菜套餐 $458
套餐包括一個韓式豬肉包菜, 炸雞 2杯飲品同一個甜品。
套餐既炸雞有多種口味可以揀添
雪花芝士炸雞(半份)
炸雞外脆內滑, 雪花芝士帶有少少咸香, 好惹味
飲品好igable, 好夢幻既藍
藍柑橘蜜桃梳打特飲, 好清甜,不過枝飲管改短d 好d
雪嶽山 ,真係好似雪山,靚到唔捨得飲
除左套餐外,叫多左個小食
炸甜薯拉絲芝士條,炸得香口唔油,甜甜地
呢個柚子蘿蔔, 超級大愛
咁大碗只係20蚊,一定要點呀,會一試愛上
跟餐有一個甜品,點左
士多啤梨牛乳忌廉
雖然望落好邪惡,但其實唔太甜, 忌廉配埋個窩夫餅底食, 完全唔膩。
另外order 一個提拉米蘇
外型好精緻,好高級,仲幾大份, 只係58蚊
甜度適中, 食到有少少酒香味, 值得再encore
雖然係主題打卡cafe, 但食物質素超意外的好
90分鐘用餐時間,但食物上枱都好快, 一陣就上哂啦。