2024-05-02
成間舖有好多勁可愛嘅貓頭鷹🤍本來冇咩期望食落去點知‼️✨.1️⃣ Set Dinner - 青蘋果紅菜頭沙律、餐湯、自家製辣蕃茄汁配青紅尖椒車里茄意粉+ triple chocolate(💰$168+20)🤍我平時好鍾意食肉都覺得呢個純素意粉好高質🥹調味足酸辣味道比較出‼️食落冇負擔之餘仲好滿足🙌🏻😆加多$20就可以飲特飲🥰不過我自己麻麻哋呢杯smoothie🤓用嘅朱古力片唔算好靚料🤓後悔冇嗌士多啤梨隔離枱個杯好似好好飲🥹🥹🥹2️⃣ Set Dinner - 青蘋果紅菜頭沙律、餐湯、燒紐西蘭特級肉眼扒 80z + butterfly(💰$238+20)🤍呢塊肉眼真係整得唔錯🙏🏻我之前食開幾間餐廳叫medium一係會太生一係就會偏熟🥹但呢塊真係啱啱好又Juicy🥹有鹽、Mustard同我感到驚喜嘅蒜頭‼️✨😆佢配料都好特別🤤居然有南瓜蓉勁開心‼️😽飲品就叫咗杯mocktail✨淡淡地peach嘅Soda Water~比較清新解膩嘅選擇😆🫶🏻.📍Owl’s Stage (太子)太子大南街27-31號富威閣地下3-4號舖🤍.#蛋美在太子 #太子美食 #香港美食 #旺角美食 #墨魚汁 #咖啡廳 #咖啡室 #m
本來冇咩期望食落去點知‼️✨
📍Owl’s Stage (太子)
太子大南街27-31號富威閣地下3-4號舖
🤍[8/10]
#蛋美在太子 #太子美食 #香港美食 #旺角美食 #墨魚汁 #咖啡廳 #咖啡室 #mocktail #扁麵 #蝦籽 #咖啡 #溫泉蛋 #意粉 #沙律 #蜆 #魷魚 #芋頭 #窩夫 #乳酪 #奶昔 #牛奶 #朱古力 #沙冰 #大蝦 #曲奇 #fusion菜 #九龍美食 #肉眼 #西餐 #酒吧