2021-09-14 4661 瀏覽
今次想同朋友慢慢傾計食嘢,所以專登揀咗呢間唔限時嘅居酒屋見到有啲位係私隱度高啲嘅,有塊簾遮住~不過我地坐普通位都ok一坐低已經見到枱面放定清酒杯俾我地,可惜我地呢排唔飲得酒住,下次再試過!燒味醂雞泡魚乾:好食,好啱邊食邊傾明太子玉子燒:好多明太子,蛋都好味黑豚蘆筍卷&黑豚腩鹽燒:我比較鍾意黑豚蘆筍卷,有啲菜喺到感覺fresh啲,不過黑豚腩鹽燒都好食!牛舌海鹽燒:細細粒好易咬!唔洗點醬都得~好味!鐵板辣魷魚:本身諗住叫燒魷魚,但好似太普通,所以就揀咗呢個,好好食!辣辣地,仲有啲芽菜一齊食都好夾炸蟹肉餅:呢個就普通咗少少,不過都唔錯嘅~算多蟹肉吉列蠔配海膽醬:我地食唔出係海膽醬,不過甜甜地,同吉列蠔都好夾!好食免治雞肉棒:正常發揮~牛肉鍋:都好多牛肉同菜!印象中湯底係壽喜燒汁,唔錯清酒煮蜆:都多蜆肉,算大粒炸慢煮黑豚腩:呢個好好食!!一啲都唔難咬,出面脆卜卜,入面就好腍雞軟骨唐揚配辣蛋黃醬:炸得好食埋單仲會俾3個硬幣我地,夾公仔機入面有好多扭蛋,我地仲夾中咗2張優惠卷等下次用!今次係3個人嚟食,唔小心叫多咗嘢,食到好飽!臨走嗰陣我地已經好期待下次過嚟飲清酒
今次想同朋友慢慢傾計食嘢,所以專登揀咗呢間唔限時嘅居酒屋

燒味醂雞泡魚乾:
好食,好啱邊食邊傾
燒味醂雞泡魚乾

明太子玉子燒:
好多明太子,蛋都好味

牛舌海鹽燒:細細粒好易咬!唔洗點醬都得~好味!
牛舌海鹽燒

鐵板辣魷魚

炸蟹肉餅:呢個就普通咗少少,不過都唔錯嘅~算多蟹肉
炸蟹肉餅

吉列蠔配海膽醬

免治雞肉棒:正常發揮~
免治雞肉棒

牛肉鍋:都好多牛肉同菜!印象中湯底係壽喜燒汁,唔錯

牛肉鍋

清酒煮蜆:都多蜆肉,算大粒

清酒煮蜆

炸慢煮黑豚腩

雞軟骨唐揚配辣蛋黃醬:炸得好食

雞軟骨唐揚配辣蛋黃醬

今次係3個人嚟食,唔小心叫多咗嘢,食到好飽!
臨走嗰陣我地已經好期待下次過嚟飲清酒
燒味醂雞泡魚乾