餐廳: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
資訊:

2020-12-19 113 瀏覽
今日去北角匯新商場行下 加上天氣凍凍地 最好就係打邊爐!見到間新開邊爐 一於試一試佢!店員好好咁俾左窗邊位我地 望到小小海 lucky~我就叫左酸菜湯 落D魚去真係好似返左大陸食酸菜魚咁 正呀!男朋友叫左壽喜燒湯底~甜甜地咁都好夾牛肉叫左90分鐘美國頂級牛肩胛任食 牛肉好新鮮!冇雪味 肥瘦適中~yum yum 😋 豬肉就麻麻地啦 可能我鍾意食牛肉多啲~仲有咖喱飯可以食~味道普通有好多種唔同既新鮮蔬菜揀 諗得到嘅菜都有 仲洗得好乾淨~仲有其他丸 雞肉 魚肉可以任拎 真係完全估唔到啵~有好多醬料 不過我地冇用到 因為個湯底已經好夠味 材料又新鮮👍🏻👍🏻識得飲一定係飲冷泡茶 健康又好飲👍🏻價錢方面每人大約200蚊 咁既質素黎講 真係好抵!

店員好好咁俾左窗邊位我地 望到小小海 lucky~

我就叫左酸菜湯 落D魚去真係好似返左大陸食酸菜魚咁 正呀!
男朋友叫左壽喜燒湯底~甜甜地咁都好夾牛肉

豬肉就麻麻地啦 可能我鍾意食牛肉多啲~

仲有咖喱飯可以食~味道普通

有好多種唔同既新鮮蔬菜揀 諗得到嘅菜都有 仲洗得好乾淨~

仲有其他丸 雞肉 魚肉可以任拎 真係完全估唔到啵~

識得飲一定係飲冷泡茶 健康又好飲👍🏻

價錢方面每人大約200蚊 咁既質素黎講 真係好抵!