餐廳: La Serre
資訊:

2021-11-01 220 瀏覽
A comfortable outdoor resto to enjoy my me-time happy hour. The breezy but warm sunset makes way to fall, there's nothing better than having a few tasty finger foods and a pretty Mojito with delightful open-air Padrón PepperChilli Chicken WingsSweet Potato Fries Mixed Berries Mojito難得早收工,可以名正言順嚟呢間靠近海邊嘅多國菜餐廳,在秋高氣爽、黃昏晚霞時份享受休閒me time + happy hour。當日係臨近Halloween、坐喺開洋戶外chill住咁嘆小食,至高享受・Finger Food・西班牙小辣椒 $68>以為會幾辣,點知原來係爽甜微脆、燒過嘅小辣椒帶點香口,我鍾意食蔬果覺得呢款好食香辣雞翼 $88>面頭鋪香辣脆脆、直迫避風塘XX果種香脆火辣重口味,雞翼肉厚嫩滑夠大隻,身為雞

Padrón Pepper

Chilli Chicken Wings

Sweet Potato Fries

・Finger Food・

西班牙小辣椒 $68

香辣雞翼 $88

>面頭鋪香辣脆脆、直迫避風塘XX果種香脆火辣重口味,雞翼肉厚嫩滑夠大隻,身為雞翼控嘅我又KO晒5隻

甜蕃薯條 $68

>甜呀炸得又脆中間微軟心,點埋茄汁食邊度會停到手!

・Mocktails・

Mixed Berries Mojito
Blueberry▪︎Strawberry▪︎Fresh Mint▪︎Fresh Lime▪︎Soda

>連啖幾款香口finger foods,飲杯冰涼特飲解下熱氣先。好清新,入面有好多薄荷葉,有啲草莓藍莓咁幾解渴,顏色紅紅哋好上鏡

店員幫我調位置,態度okay唔錯
甜蕃薯條
西班牙小辣椒