2021-03-13 4107 瀏覽
最近工作好忙,前排放工後想去公司附近的burger joys吃點comfort food,令心情變好點☺️可能是happy friday的關係,去到已經好多人,就決定外賣返去,仲可以同屋企人happy share!店員服務都好好,好快落好order。原來仲可以用其他平台order左先每次見到burger joys精緻的packing和賣相吸引的食物,都覺得好開胃。雞肉漢堡的雞肉煎得非常香嫩,而且配料十足,蕃茄好大塊,仲有好唔同嘅菜,吃burger都可以好🈵️足。無論係日頭定夜晚,都會想吃all day breakfast,同樣好香嫩的雞扒,還有用上2款不同蛋的煎蛋,好有心思之餘幾好食。特別喜歡旁邊的薯堡,好香好惹味。邪惡的美式炸雞配車打芝士醬將濃香的cheese倒上炸雞上,而且炸皮內有好厚香的雞肉,非常出色。另外還有甜薯薯條,好有吃甜薯的味道,甜甜脆脆的,好好味,最適合喜歡吃甜薯的。🍠另外好欣賞他們的honey mustard 醬,微甜的好香。真是好豐富的happy fri dinner!下次再來😋

原來仲可以用其他平台order左先

雞肉漢堡