2024-10-22
深水埗一向多好野食,見到依間連明星都幫襯過既車仔麵店,就試下先😋位置闊落又坐得舒服,牆上貼滿菜式相比客人睇唔洗估估下,仲有電視睇👍🏻✦ 自選四餸車仔麵 $55因為太肚餓所以叫四餸,唔想食麵仲可以叫車仔飯!我叫咗滷水雞翼、冬菇、生菜、芝心丸,份量十足,雞翼大大隻👍🏻又有5款醬汁揀,我揀左馬來沙嗲汁,好惹味😋我叫小辣,辣椒碎係分開放左匙羹上比你自己加,好貼心!又有10款麵底揀,實有款岩食,我揀左車仔面絕配既油麵底,煙韌又彈牙!✦ 草莓爆漿西多士 $40車仔面店有甜品食已經令人驚喜,仲要超高質好食😋大力推介依款西多,即叫即整好厚身,面頭鋪滿粉紅色草莓粉打卡一流👍🏻外脆內軟熱熱地有心太軟feel,一切就流晒d煉奶汁出黎🤩有阿華田味或草莓口味選擇,食完碗面再加個甜品,大滿足😌✦ 凍鴛鴦 +$3跟餐熱飲唔洗加錢既,就算凍飲都只係加$3就有一大杯,非常貼地!
✦ 自選四餸車仔麵 $55
✦ 草莓爆漿西多士 $40