2014-03-09 2282 瀏覽
今日同朋友補祝生日,係朋友想試呢間餐廳,我地都係第一次去食的。大約2000上到去,五洗等位。兩個人各自叫左一客意粉同一客千層麵(晚餐包一餐湯同一飲品),效率好快,15分鐘左右已經上菜。湯 : 餐牌同待應都冇介紹過餐湯係咩,所以飲完都未知湯係咩來的……第一啖有少許奇怪,但之後都覺得ok。意粉(朋友點) : 我試左少少,個人覺得味道有少許淡; 千層麵 : 睇落蕃茄味會好濃,但事實有d相反…不過味道都還算ok。由於我地都想試甜品,兩客主菜都食五曬。食左朱古力火鍋,有棉花糖,荔枝,菠蘿,士多啤梨同蜜瓜。食到最後,個感覺有少許“流”。睇落其他主菜同甜品都好吸引,所以會再去試。好適合一幫朋友去,因為有card game供應。(今日有人慶祝生日,唱生日歌既聲浪應該有一半人聽到)
2014-03-08
慶祝紀念