2021-04-20 1478 瀏覽
#Fat99eat灣仔❤️ Lunch時間黎到呢邊 真係慢一步都有排等入到去叫完野食已經勁多人排隊堂食加外賣😳原來佢之所以咁多人排 係因為佢搬過舖位黎我諗佢係之前舖位都累積左唔小熟客架喇佢未搬之前Fat9都未試過食 今次出開黎呢頭就試試佢先Fat9相信佢咁多人排隊 食物質素都會有番咁上下既🤤同埋佢星期一至五都會有快餐既menu見佢都係啲家常小菜 望落去就樣樣都好吸引唔鐘意食雞都可以試下佢啲快餐 都有啲質素😻﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 世伯叉燒雞飯 55$有啲失策既係Fat9唔記得落單個時叫雞胸 所以佢比既都係雞翼位同髀位 Fat9唔太鐘意食呢啲位🥺但佢啲雞食落口真係有雞味 呢句好似好廢 但真係講事實 因為平時出去食啲雞好小會有咁鮮既雞味🤔同埋佢啲雞都好滑口 唔會鞋烚烚 鐘意食雞同對雞味有追求既人 Fat9相信你會鐘意佢既雞😼而叉燒呢 Fat9就鐘意食半肥瘦 但佢比啲叉燒就全部都係瘦 所以Fat9就覺得麻麻地 同埋冇乜咬口 但佢又唔會好似食緊柴咁既 但可能真係太瘦 無論個味道同口感都差咁啲..😕如果你都係鐘意食半肥瘦既話 落單要講定 今次係Fat9失策🥺﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 咸魚茸馬
#Fat99eat灣仔❤️

見佢都係啲家常小菜 望落去就樣樣都好吸引
唔鐘意食雞都可以試下佢啲快餐 都有啲質素😻

☞ 世伯叉燒雞飯 55$

✎ 咸魚茸馬蹄蒸肉餅 46$

Fat9覺得佢個肉餅最特別既地方係佢將咸魚打到變茸 加埋落肉餅到融為一體😋Fat9覺得咁樣整個肉餅 個咸魚味會更加均勻咁樣散落去肉餅既每一個位🤤咁樣整係好食過平時就咁擺舊咸魚係面就咁蒸十倍😆而且佢個肉餅既份量都唔惹小 食哂碗飯都有肉餅剩 佢碗飯都大碗架😳如果鐘意食辣既朋友 不妨食肉餅既時候加啲辣椒油一齊食 咁樣個味道會更加惹味 試下咁食真係唔錯架😸👍🏻

↬味道: ☻ ☻ ☻ ☻/5
↬服務: ☻ ☻ ☻ ☻/5