2016-12-10 917 瀏覽
其實我就好小去九龍區既,但友人極力推薦下就第一次試呢間野⋯⋯試完之後我就明點解友人會推薦啦!我下次都會再來😍首先,望個餐牌都知,價錢係幾咁相宜😝我地叫左個二人餐食,我覺得呢個係最抵食既,$300咋,仲要包野飲,加$15可以任添飲個餐湯係南瓜湯個湯ok既,雖然唔係“傑”身,但個味都夠濃前菜我揀左柚子雞翼同芝士薯格但我麻麻地雞翼,我食左一隻,好多柚子汁,我朋友就食唔停囉,不停叫好😆我就鐘意薯格多啲,佢上面有啲牛油果醬呢個好正!我好鐘意!😍薯格炸到好脆 啱啱好,牛油果又好香(仲好大pet添😝😝)。啱啱可以中和到薯格個啲油膩感再來就係我最期待既主菜-燒牛眼扒同蜜瓜Parma ham pizza😍塊扒一望就好吸引😍 啲紋好靚 望落去已經覺得好juice 我急不及待去切開佢果然係medium 😍 本人最鐘意食medium😍食落又唔錯,唔會好“孩”,食牛扒最怕食到啲“拿”得好勁既牛,呢個就無呢啲野啦同埋佢個淹料好好味,甜甜地之後到Parma ham pizza佢真係「薄」「餅」蜜瓜切到好薄 薄到睇到野😂 但好清甜同Parma ham好夾,成件事好完美好好食!總結,呢間野可以再翻枱兩樣主菜都好好食😍😍
試完之後我就明點解友人會推薦啦!我下次都會再來😍

首先,望個餐牌都知,價錢係幾咁相宜😝
個餐湯係南瓜湯
個湯ok既,雖然唔係“傑”身,但個味都夠濃

前菜我揀左柚子雞翼同芝士薯格
我就鐘意薯格多啲,佢上面有啲牛油果醬
呢個好正!我好鐘意!😍
塊扒一望就好吸引😍 啲紋好靚 望落去已經覺得好juice
我急不及待去切開佢
果然係medium 😍 本人最鐘意食medium😍
同埋佢個淹料好好味,甜甜地
之後到Parma ham pizza
佢真係「薄」「餅」
蜜瓜切到好薄 薄到睇到野😂 但好清甜
同Parma ham好夾,成件事好完美
好好食!

總結,呢間野可以再翻枱
兩樣主菜都好好食😍😍你叫我揀一樣食 我諗我揀唔到😋
尖沙咀食野,平均一個人唔洗兩舊水,邊度搵😭
  • 夏威夷燒肉眼牛扒
  • 巴馬火腿蜜瓜薄餅