2018-05-24 657 瀏覽
一直想試呢間burger好耐,今日響港島收工,終於同友人入天后食呢間texas burger。佢既位置好易搵,但舖入面唔多位,好彩我早到,7點左右到,無咩人,不用等位~價錢遲於中位價,另外仲有pasta同飯,仲有d appetisers。我order左呢個 texas bbq burger,中間夾左洋蔥圈,都幾特別的。 我另外upgrade做combo,加$58多一杯milk shake and fries and pickles ,fries份量都ok,但有小小油。berry lover milkshake 。幾好飲友人order左燴豬絲burger,味道還好的但d豬絲有點點乾,我喜歡bbq burger多一點。最後我地order左呢款芝士波波(原是芝士條的,但佢改左為波波。 裹面芝士好多,我覺得食完有d濟, 但點埋個芥茉醬係幾好食的。cheese lover will love it!

texas  bbq  burger

berry  lover  milkshake

berry lover milkshake 。幾好飲

豬絲  burger

芝士波波