2023-04-12 277 瀏覽
難得來到掃街天堂,咁梗係要嚟行下啦🧍‍♀️而食呢間嘅梳乎里我都已經第二次回購,嗌咗同一款,睇下有冇啲咩唔同😋{奶黃不奶共} $60本身過到去嘅時候,人流唔多,啲裝飾感覺上好吸睛,仲特登拎咗佢嚟影相📸落單嘅時候服務員態度都好好,不過落咗單之後估唔到過咗冇耐就送到,唔知係好事定壞事呢🤷🏻‍♀️講返食物先!我落單嗰陣佢冇曬雪糕,今次轉咗做其他配料。而第一啖食落係滿足嘅,奶黃美都好香,係香到會想食埋個醬嗰種😋梳乎里方面就大大件,軟綿綿,基本上係入口即溶,都有一絲絲嘅蛋香。整體香味都唔錯嘅,不過係溫度上就爭咗啲。本身佢一送到拎上手嘅時候好熱嘅,都夠曬香。不過我揾位坐之後,食咗一啖就覺得有少少凍咗,覺得佢凍得有少少快😥喺價錢方面我就覺得有少少貴咗嘅,感覺好似冇上次咁抵食🙁不過整體上都好滿足,會繼續回價嘅😋❤️🎈_戟

{奶黃不奶共} $60

喺價錢方面我就覺得有少少貴咗嘅,感覺好似冇上次咁抵食🙁

不過整體上都好滿足,會繼續回價嘅😋❤️

🎈_戟
2023-04-11
5 分鐘 (堂食)
  • 奶黃不奶共