2021-08-29
位置係黃大仙中心,地理位置都唔錯,係地鐵站上去都係5分鐘左右好方便👍🏻叫左2人餐,但係朋友另外都想食金邊粉,咁就係另外再加既,但係因為呢樣野係個優惠價就比起單點平小小啦😘通菜個人覺得就通菜幾好味既,係用左蒜蓉去炒,但係如果口味碼太重既話,應該會覺得太鹹,但係本人就覺得OK既🤩咖喱蟹肉個人覺得呢間餐廳嘅招牌就係咖喱!有啲甜味嘅咖喱本人非常喜歡😘咖喱嘅狀態唔會太水,可以用來撈飯或者點麵包都好好食!😚😚😚咖喱裏邊會有蟹肉,蟹肉嘅份量都算OK😚湯因為朋友唔食得辣,所以就叫咗呢個湯,但係對呢個湯嘅評價就唔係太高,我同朋友都覺得似汁多過湯😂味道係正常既😂😂小食拼盤二人套餐,咁就每個小食嗰兩舊,味道都係正常發揮唔會話有太大嘅出入,所以就冇乜特別嘅感覺🤪泰式奶茶野買一送一,夾其他嘢飲都可以😁
通菜
咖喱蟹肉
湯
小食拼盤
泰式奶茶
野買一送一,夾其他嘢飲都可以😁