2024-04-12 169 瀏覽
冇心水嘅情況下,行行吓黎到金玉滿堂,見到做緊外賣買一送一,就決定試吓👀🔸味道🔸薑汁小丸子 x 黑糖湯圓外賣拎到返屋企有十分鐘路程,食用的時候仲係熱嘅。兩碗糖水都甜而不漏,特別係薑汁,甜得來唔會蓋過薑味。小丸子和湯圓均有咬口,很煙靭。🔸服務,價錢🔸原價$48/碗,做緊買一送一。如果唔係特價,就未必幫襯了。要表揚店舖所用的匙羹比一般外賣餐具嘅大隻和深,啱晒用嚟食有料嘅糖水🥄不過,走膠措施實施在即,希望店舖保持這份細心,應用在其他細節位。🔸總結🔸幫襯之前從來未睇過呢間嘅食評,亦係第一次幫襯。咁啱為咗打呢篇食評就上嚟睇睇,發現近年嘅食評都係負皮,大概關於服務態度,味道和份量🫣以我今次嘅經驗,對於店員嘅服務態度,份量和味道都好滿意,係價錢方面貴咗啲。似乎店舖真係有聆聽OpenRice用户嘅反映?繼續努力👍🏻

🔸味道🔸
薑汁小丸子 x 黑糖湯圓

🔸服務,價錢🔸
原價$48/碗,做緊買一送一。如果唔係特價,就未必幫襯了。

🔸總結🔸
外賣自取