2011-05-07
果日去大埔廣場同bb買下新衫仔時, 發現到地下開左間新既日式料理, 睇下個餐牌都幾多款式, 入左去試一試.點之都幾好味, 尤其係個燒牛舌, 一定要再食!!!我同老公同幾個朋友叫左壽司, 天婦羅, 鰻魚炒飯, 肉炒蘆筍洋蔥, 燒牛舌/車厘茄/雞軟骨/三文魚頭/鯖魚/魷魚筒/雞泡魚干....壽司唔錯, d剌身都幾新鮮.d燒物就真係好好味, 唔會乾爭爭, 燒完都仲有肉汁!! 特別係個燒牛舌, 唔會太薄, 食落去又有肉汁!!! 值得推介!!!而個燒雞泡魚干係我第一次食, 唔錯, 甜甜地, 好似食緊d晒魚干咁, 又幾好味.仲有個唔知咩肉炒蘆筍洋蔥, 好香口, 多汁多汁.仲叫左個鰻魚炒飯, 粒粒飯都有汁, 甜甜地, 都幾惹味, 而d鰻魚都唔少, 都ok抵.lee間日式料理d燒物真係唔錯, 一定要再食下個牛舌先! 因為食完上面d野, d朋友都話飽啦, 我仲好想試下佢哋sell個d手打烏冬, 唯有下次再試啦!!!
點之都幾好味, 尤其係個燒牛舌, 一定要再食!!!
壽司唔錯, d剌身都幾新鮮.
仲有個唔知咩肉炒蘆筍洋蔥, 好香口, 多汁多汁.
lee間日式料理d燒物真係唔錯, 一定要再食下個牛舌先!