2022-11-17
每個月尾都覺得需要好好慰勞下勤力工作嘅自己😵💫 所以今日約埋幾個好朋友過嚟呢度食嘢放鬆吓,喺忙碌嘅工作下都要傾吓計調劑下嘅。🤑麻辣牛脷$98🤑非常鍾意食呢啲麻麻辣辣嘅食物,因為真係好惹味。雖然呢間餐廳唔係主打食川菜,但係呢個麻辣牛脷都味道唔錯👍🏻🤑蒜蓉荷蘭腸$88🤑呢個作為餐前小食來講呢就比較飽😂 因為下面有大量薯蓉啊😛 不過面頭嘅荷蘭腸又真係幾好食嘅,所以大家如果唔怕飽嘅話都可以嗌嚟試吓😉🤑英式炸魚薯條$138🤑炸魚薯條見到都已經好開心啦,炸粉唔會太厚,而且入面嘅魚肉仲好嫩滑🐠 配埋薯條真係一流呀🍟 呢碟好容易可以同朋友分享🤑澳洲M5和牛西冷$268🤑本身都驚和牛食落口會好肥膩,但係我嘅擔心都係多餘嘅。呢度嘅牛扒整得好好食🐮 絕對係用好嘅食材製作而成,簡單用鹽來調味已經好好食😺 🤑啤酒🤑啱啱我嗌嘅每一碟餸都非常適合同啤酒一齊享用🍻 加上環境咁舒適,唔帶番杯嚟飲都對唔住自己啦😜
🤑麻辣牛脷$98🤑
🤑蒜蓉荷蘭腸$88🤑
呢個作為餐前小食來講呢就比較飽😂 因為下面有大量薯蓉啊😛 不過面頭嘅荷蘭腸又真係幾好食嘅,所以大家如果唔怕飽嘅話都可以嗌嚟試吓😉 🤑英式炸魚薯條$138🤑
炸魚薯條見到都已經好開心啦,炸粉唔會太厚,而且入面嘅魚肉仲好嫩滑🐠 配埋薯條真係一流呀🍟 呢碟好容易可以同朋友分享 🤑澳洲M5和牛西冷$268🤑
🤑啤酒🤑