餐廳: 譚仔三哥米線 (太興廣場)
資訊:

2021-05-12 334 瀏覽
「譚仔三哥」尖沙咀金鐘馬倫道5號太興廣場1樓——————————原來自己食咁耐先知一直都係鐘意食有三哥嘅譚仔,怪不知有時唔知點解D食物會有D唔同,以後記住有三哥local先去😂—————————-🟥三哥酸辣米線:配脆肉脘魚片、豬腩肉:兩款餸都是我的至愛,脆卜卜的脆肉鯇,又爽又滑又有口感的豬腩肉⋯⋯好惹味的三哥酸辣湯底😋————————-🟧蒜燒茄子🍆:🧄蒜蓉足料的燒茄子🍆⋯⋯夠味道————————🟫口水三素:木耳、冬菇、豆腐:入味夠味的三味吃落又係幾滋味———————🟩蜜桃🍑乳酸: 又香又甜又好味😋食完飲番杯特飲⋯⋯蜜桃飄香乳酸正解喝解凍透心涼——————-開心🥳⋯⋯就係咁簡單
「譚仔三哥」
尖沙咀金鐘馬倫道5號太興廣場1樓
——————————

—————————-
🟥三哥酸辣米線:
配脆肉脘魚片、豬腩肉:
好惹味的三哥酸辣湯底😋

————————-