2023-02-02 259 瀏覽
(1) 服務態度非常差。首先問佢收咩payment,條四眼佬答「收錢咯唔係收咩啊?」。無奈坐低咗又係太太生日,我本住多一事不如少一事嘅心態,算。(2) 檯上有花生,我哋提出「唔好意思,唔要喇」,侍應講話:「包埋嘅」,即係硬食無得唔要。同上,費事掃興,所以都係忍。(3) 叫咗二餸餐:叫咗炒蜆同扇貝。結果攞咗一碟炒蜆殻(當中送咗十粒蜆肉),同一碟有四隻殻,同加埋唔知有冇一隻帶子份量嘅「扇貝」埋嚟。送嘅時菜重配送菜頭,好有驚喜。(4) 埋單發現照單加咗28蚊(兩個人嘅茶錢各10蚊,同埋8蚊阿哥仔話包埋嘅花生)。阿哥結論話:「一坐低就$28架啦,送碟菜比你都喺返到啦!」(5) 整體來講,可以比負分嘅話,我會比負5粒星。

(5) 整體來講,可以比負分嘅話,我會比負5粒星。