2011-03-04 16 瀏覽
好耐都冇去過和民 la, 因為覺得佢 D 食物份量真係好居食屋 ; 比較 '的骰', 每次都要食好多碟先夠飽, 雖然話細碟 D 就可以試多 D 唔同款, 但都貴貴哋 ga ma. 今次再去, 本來唸住食少少嘢, 之後再去食甜品, 所以唔夠飽都唔緊要. 先 order 住 4 款食物先 ... 上菜時嚇然發覺食物份量大咗, 即時覺得價錢經濟咗. 特上壽司盛合 有2件三文魚, 2件鰻魚 & 2件吞拿魚壽司, size 唔算太大, 飯黏黏哋, 唔散, 刺身雖然比較簿但都算新鮮, 刺身上的 source 與壽司也很夾 帶子蟹子丸子 上桌時還很熱, 外層很脆, 而入面有細細粒的帶子&蝦, 伴 source 食會減少油膩感覺 札幌拉麵沙律 麵夠冰冷, 很彈牙, 伴以青瓜, 蝦, 菜等同食, 很爽脆 牛肉火鍋 冇諗過個鍋都幾大, 個湯幾清, D 料都幾多, 除咗牛肉, 仲有好多蔬菜好以金菇 ar, 豆腐 ar, 冬菇 ar 等等等等. 下次可以再 encore wor ! ^o^

即時覺得價錢經濟咗.

特上壽司盛合

特上壽司盛合 $59
帶子蟹子丸子

帶子蟹子丸子 $32
札幌拉麵沙律

麵夠冰冷, 很彈牙, 伴以青瓜, 蝦, 菜等同食, 很爽脆
札幌拉麵沙律 $44
牛肉火鍋

牛肉火鍋 $59

下次可以再 encore wor ! ^o^
2011-02-19
10 分鐘 (堂食)
特上壽司盛合 $59
帶子蟹子丸子 $32