2017-12-11
又到覓食星期六,之前同事送了張W HOTEL 既HK$500 DINING COUPON,可以到酒店內的餐廳消費。所以便約了喵星人去佢地既KITCHEN RESTAURANT 食個DINNER BUFFET。 身邊既同事朋友都有講過唔好抱太大期望,講真可以平到HK$500去食,我唔會仲咁高要求啦。食過什麼也不能盡錄,簡單而言,選擇雖然唔算好多,但該有的都有,法國生蠔,波士頓龍蝦,麵包蟹等;沙律BAR,芝士區,日本刺身;各種肉類熱葷區;湯麵點心區;甜品區等都有齊。 味道的話,我同喵星人都俾合格分數,因為水準唔差,但沒有驚喜或者有某些食物係特別好食而令我想ENCORE的。 原先星期六DINNER BUFFET 一位係HK$698加一,用了COUPON後加同事MEMBERHIP 75折後,只係HK$450+,係抵食既。但原價的話,真心唔會喇。