2020-04-05 279 瀏覽
包子店🍔路經太子又係午餐時間,係時候帶妹妹同我一齊試to-eat-list上既包販子😛。• 北京填鴨包 配薯條 (4/5)煎鴨肉,青瓜片,京蔥絲,海鮮醬,齊晒🤤!不過鴨肉有少少乾,京蔥比較少,但都好味!薯條係幼身個種,新鮮炸起香脆新鮮。• 溫泉蛋白汁忌廉菇菇扁意粉 (3.5/5)味道還可,普普通通白汁意粉,不過汁有啲稀好似湯咁,好多菇都ok。• 抹茶牛奶 (4/5)店員話無得少甜,本身都擔心會甜但竟然又ok,而且係重口味既濃抹茶!不過茶青味重左少少,能夠減去少少就完美。• 朱古力 (3.5/5)超級超級濃同杰,可以話係好杰既朱古力奶或者稀釋左既朱古力漿,好強既可可味,但我覺得稍甜,而呢個質地我識幾啖就覺得可以,飲晒成杯既妹妹表示幾滯。
包子店🍔

• 北京填鴨包 配薯條 (4/5)
• 溫泉蛋白汁忌廉菇菇扁意粉 (3.5/5)
• 抹茶牛奶 (4/5)
• 朱古力 (3.5/5)
午餐