朋友聚舊想簡單食餐飯,又唔想食太貴,見到呢間餐廳E平台book有半價,所以嚟試下。見啲評論好壞參半,本身都冇乜期望,諗住食餐便飯嘅心態,結果都冇啲人講到咁差,半價係抵食嘅,普通朋友聚會都食得過呀!我地叫咗4樣野,勁飽,埋單$411。首先講下一坐低嘅餐包先,真係一坐低就上,我未睇menu又未擺好袋😅急到咁!個包好軟熟,蒜蓉牛油味好香但凍冰冰,冇整番熱🤷🏼‍♀️ 啲黑醋比平時嘅酸但我地都食咗2 rounds, 真係幾好食🤣之後係炸軟殼蟹配蛋黃醬🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️勁厚粉,都唔知食緊炸粉定食緊軟殼蟹軟殼蟹好細隻 呢個價錢一定唔會原價食半價咗都覺得唔好食 同蛋黃醬一啲都唔夾味道分離 伴碟啲酸洋蔥又係唔知做乜 為加而加千層麵唔差 味道係正常嘅 麵唔會太淋蕃茄醬酸酸地,唔會太甜份量都係正式 夠食龍蝦意粉🦞龍蝦尾肉質彈牙 唔梅 當然冇expect好高質但半價咗 百幾蚊仲想點啲意粉都入味 啲汁好似屋企用罐頭龍蝦湯整咁樣🤣所以唔會難食得去邊😂tiramisu 四四方方切好一碟碟,半價完幾十蚊咁大舊真係好抵,完全夠兩個人食唔會太甜,夠濕潤唔會好乾,淡淡嘅酒味呢個價錢冇挑剔今日係平日,全場都係得10枱左右但啲枱擺

我地叫咗4樣野,勁飽,埋單$411。

個包好軟熟,蒜蓉牛油味好香
但凍冰冰,冇整番熱🤷🏼‍♀️ 啲黑醋比平時嘅酸
但我地都食咗2 rounds, 真係幾好食🤣

之後係炸軟殼蟹配蛋黃醬
🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️勁厚粉,都唔知食緊炸粉定食緊軟殼蟹
軟殼蟹好細隻 呢個價錢一定唔會原價食
半價咗都覺得唔好食 同蛋黃醬一啲都唔夾
味道分離 伴碟啲酸洋蔥又係唔知做乜 為加而加

千層麵
唔差 味道係正常嘅 麵唔會太淋
蕃茄醬酸酸地,唔會太甜
份量都係正式 夠食

龍蝦意粉🦞
龍蝦尾肉質彈牙 唔梅 當然冇expect好高質
但半價咗 百幾蚊仲想點
啲意粉都入味 啲汁好似屋企用罐頭龍蝦湯整咁樣🤣
所以唔會難食得去邊😂

tiramisu
唔會太甜,夠濕潤唔會好乾,淡淡嘅酒味
呢個價錢冇挑剔

今日係平日,全場都係得10枱左右
但啲枱擺得太密 有啲壓迫感
服務員都好有禮貌,冇啲評價講到咁差
會主動問你有咩需要 好快收碟

總括嚟講,有特價就可以試吓
朋友聚會幾好,環境舒服,野食中規中矩
人均200幾就有得坐 有service 有野食 真係邊度搵
正價食就完全唔抵