2018-03-06 1020 瀏覽
16 :25 分行入餐廳,其實唔知係 Tea time , 比佢d餐牌食物吸引倒,首先有個女侍應招呼我地,跟住有個應該係高級d嘅男性安排我地入座,臉口幾唔好吓,莫論笑容😑 但好奇怪,向出外面得一枱客,但安排我地坐到好入,慌死比人見倒有客。餐牌到,先見倒原來有英式下午茶供應,見賣相幾靚,就叫咗一個Tea set , 價錢份量正比,食味咸點都尚可,甜點只有個石榴布丁合格,泡乎, 窩夫硬到亞媽唔認得,其他都𣎴值一提,後來知道有部分食物可五點後有特價可以 order , 詢問男侍應生,反應奇差,好掘,答覆要五點入先有,根本就唔想做你生意,咁我埋完單再入嚟係咪唔比我幫襯?收費服務性行業,衰過政府免費公共服務,唔會幫襯第二次😑