2021-02-22
因為晚市6時後禁食,好掛住啲牛扒,好耐冇來食! 19號晚市放寬至10時,就立即約埋朋友一起來食! 頭盤同之前差唔多,但係主菜就轉左! 我同朋友最愛的西冷牛扒已經沒有了😭 只有和牛西冷😂 因為我們都不喜歡食和牛⋯覺得太多油脂⋯亦不喜好牛柳……一心來食牛扒⋯只好點選12oz prime 肉眼扒,價錢差唔多係之前的2份西冷牛扒😂 睇完餐牌,點菜了:頭盤一份Caesar salad, 一份油甘魚,2份肉眼扒點完餐,首先係送來餐飽⋯以前係小法飽,但今次轉左,應該係香草飽,暖暖的,味道幾好!不過,我都係較喜歡之前的法飽😂頭盤就味道跟之前一樣,油甘魚配上牛油果加上佢個汁,我同朋友都覺得好正每次都會點😜等了不久,肉眼牛扒到了!grill 得好香,不過,我都係覺得西冷牛扒啱口味啲,因為肉眼較西冷多脂肪😂嘩,12oz都唔少,已經好飽啦!甜品都食唔落😅 埋單一千四百蚊⋯都唔算抵食⋯😂
睇完餐牌,點菜了:
頭盤一份Caesar salad, 一份油甘魚,2份肉眼扒