老闆又萬歲🎉今次我地用蜜蜂仔叫外賣,㨂左呢間食泰國嘢🤤呢堆腳指酸辣適中,唔會太硬👍🏻呢個生菜包普通,冇特別😶外皮太硬,咬落去有啲拮口,麻麻地😶送到黎就係咁一堆嘢,好難先分得開😔唔夠煙韌,有啲實,可能堂食會好啲⋯⋯椰香味夠,唔錯😋呢個加大併盤有啲貴,接近$200價錢,分量太小,雞翼炸皮太厚,唔好味,其他普通🤭醃味唔重,肉質都爽,唔錯😋飯有啲濕,面頭臘腸有抑味,蝦膏味唔重,唔會一味得個咸字,呢樣幾好☺️牛肉韌,啲粉黎到濕晒,一舊咁,味唔錯,堂食應該好啲呢個炒飯唔錯,乾身夠辣👍🏻呢個粉絲沙律夠驚喜,原先黎到見到成盒都係粉絲,實焗到淋晒,點知冇,粉絲夠爽,夠辣,唔會太酸,又唔會水滴滴咁,好味🤤🤤呢個真係唔得,河粉淋到斷晒,要用匙羹,又濕到立口,完全唔想食😯外賣黎講佢唔算差,炒飯可以,炒粉就有待改善,最正係粉絲沙律,回頭必選👍🏻
老闆又萬歲🎉今次我地用蜜蜂仔叫外賣,㨂左呢間食泰國嘢🤤

酸辣鳳爪

呢堆腳指酸辣適中,唔會太硬👍🏻

碎肉生菜包(豬)

呢個生菜包普通,冇特別😶

炸墨魚餅

外皮太硬,咬落去有啲拮口,麻麻地😶

泰式千層糕

(自家製)椰汁糕

椰香味夠,唔錯😋

小食拼盤(加大)

泰式豬頸肉

醃味唔重,肉質都爽,唔錯😋

蝦膏炒飯

牛肉炒金邊粉

牛肉韌,啲粉黎到濕晒,一舊咁,味唔錯,堂食應該好啲

香葉辣椒肉碎炒飯

呢個炒飯唔錯,乾身夠辣👍🏻

酸辣粉絲肉碎沙律

濕炒海鮮炒河

外賣送餐
碎肉生菜包(豬)