2018-03-13
其實經過the point 好多次,次次都見好多人客,心想野食一定有番咁上下水準,今次終於黎到食喇!七點半黎到都差唔多滿座,店員安排我地坐近玻璃窗,一路食可以望到街外既情況。打開menu 見到有好多款pizza 同各類西餐食物,好多野食呀!有酒精同無酒精飲品哦~仲有各款甜品呀😍表示食完飯一定要試埋甜品😂Mango with lemongrass $48哩左杯無酒精飲品,甜甜的唔算太飲到芒果味,反而帶點蜜糖甜品,整體味道係好飲既!Homemade meatballs $84肉丸沾上酸酸甜甜既蕃茄醬汁好開胃,食到係豬肉丸,肉質軟林,麵包點個蕃茄汁食都好正!Spaghetti truffle carbonara $146個黑松露白汁好creamy, 意粉煮得剛好,有好多野菌同露荀好健康呀!Conchiglie with wagyu beef ribs $156係我最欣賞既一道菜,估唔到係咁好味!個牛有d中西fusion feel似牛腩味,個醬汁好濃,貝殻粉好耐冇食過,吸晒個汁既濃味好好味,係驚喜的一道菜Soft shell crab 11 inches pizza $17811吋既pizza
七點半黎到都差唔多滿座,店員安排我地坐近玻璃窗,一路食可以望到街外既情況。打開menu 見到有好多款pizza 同各類西餐食物,好多野食呀! 有酒精同無酒精飲品哦~ 仲有各款 甜品呀😍表示食完飯一定要試埋甜品😂 Mango with lemongrass $48
哩左杯無酒精飲品,甜甜的唔算太飲到芒果味,反而帶點蜜糖甜品,整體味道係好飲既! Homemade meatballs $84
肉丸沾上酸酸甜甜既蕃茄醬汁好開胃,食到係豬肉丸,肉質軟林,麵包點個蕃茄汁食都好正! Spaghetti truffle carbonara $146
個黑松露白汁好creamy, 意粉煮得剛好,有好多野菌同露荀好健康呀! Conchiglie with wagyu beef ribs $156
係我最欣賞既一道菜,估唔到係咁好味!個牛有d中西fusion feel似牛腩味,個醬汁好濃,貝殻粉好耐冇食過,吸晒個汁既濃味好好味,係驚喜的一道菜 Soft shell crab 11 inches pizza $178
11吋既pizza分到八塊好多呀,薄底脆而且多料,一拉就有好多芝士拉絲,開心。軟殻蟹炸到金脆唔油膩,好食! Brownie in a pan $68
一上枱就有種莫名的址興奮!brownie 朱古力味濃,有核桃粒粒,唔會過甜剛好,上面既雲呢拿雪糕奶味香濃,一齊食有冷熱感覺,正!